Skrevet d. 29.09.2019

Hjemmeside til Bettina Kotasek

Noget af det der gør hverdagen spændende er, når jeg sammen med mine kunder finder frem til den helt rigtige løsning, både når det gælder logodesign, trykt materiale eller en hjemmeside.

For noget tid siden blev vi kontaktet af Bettina Kotasek, som havde brug for at få lavet en hjemmeside. Bettina Kotasek er psykoterapeutstuderende. Vi havde et rigtigt godt møde, hvor vi gennemgik Bettinas ønsker til farver, billeder, stil og tone. Herefter gik vi i gang med at designe hjemmeside og logo. Hjemmesiden er nu færdig og jeg tør godt fortælle, at vi har endnu glad kunde.

Bettina bliver færdig med psykoterapeutuddannelsen lige om lidt og er ved at forberede sig på at være selvstændig psykoterapeut. Vi har hjulpet hende med at lave en flot og overskuelig hjemmeside med et enkelt design

 Hjemmesiden indeholder mange gode features:

  • Lækkert design
  • Brugervenligt og overskueligt indhold til kunden
  • Større synlighed på sociale medier
  • Nem at redigere i
  • SEO-venlig og Google Analytics
  • Kontaktformularer

Bettina er klar til at give sine kunder et godt førstehåndsindtryk med den nye hjemmeside.

Læs hvad Bettina skriver:

”Er du på udkig efter professionel hjælp til din hjemmeside, flyers eller visitkort, så er du på rette spor.

Jeg brugte I&D Design og Web, da jeg skulle have lavet min hjemmeside, flyers og visitkort.

I&D Design og Web har hele vejen igennem forløbet været en værdifuld sparringspartner.

De har været utrolig imødekommende og lydhøre overfor for mine ønsker og behov. Dette har, sammen med deres fantastiske kreativitet og sans for detaljen, været årsag til, at jeg nu har fået en hjemmeside, flyers og visitkort, som langt overgår mine forventninger.

Nu tænker du måske – kan det virkelig være rigtigt eller måske du bare er nysgerrig efter at se resultatet, så er du meget velkommen til at besøge min hjemmeside på https://bettinakotasek.dk/

Bettina Kotasek”

Leder du også efter en virksomhed som kan lave din nye hjemmeside, så skriv til Helle Hviid på hviid@iogd.dk, og lad os mødes til en kop og en snak om dine ønsker.

 

Indlæser kommentarer...