Frugt-og-grønt-grossist Frisk Snit har fået integreret webshop-løsning

Udgivet d. 3. marts 2016

Vi har tidligere skrevet om hvordan integration mellem din webshop og dit regnskabssystem kan spare tid og penge. Vi har netop lanceret en hjemmeside, der demonstrerer hvordan.

FriskSnit.dk er en af landets mest fleksible leverandører af forarbejdet frugt og grønt. Deres hjemmeside, som nu har fået en overhaling i I&D CMS, har en webshop hvor deres B2B-kunder kan bestille deres varer.

Før i tiden måtte virksomheden sammenkøre deres varelager i økonomisystemet med deres webshop. Det betød flere timers manuelt arbejde og øget risiko for menneskelig fejl.

Hvad der før var en tre-timer-om-dagen arbejdsopgave er nu blevet helt automatiseret. Webshoppen indlæser automatisk produkterne fra økonomisystemet — inkl. billeder, varekategori, pris og beskrivelse.

Frisk Snit kan altså administrere deres webshops indhold direkte fra økonomisystemet, som de er vant til at arbejde i. Hjemmesidens administration bruges kun til at redigere forside og tekstsider med.

Frisk Snit - moderniseret logo

Med den nye hjemmeside fik Frisk Snit også en grafisk modernisering. Vi tog det eksisterende logo (guleroden) og gav logoet et grafisk løft så det blev mere moderne.

Hjemmesidens design er også blevet strømlinet, så det er let at finde frem til varer — både via kategori-vælger i venstre kolonne og via søgning i toppen af siden.

Besøg Frisk Snits hjemmeside på frisksnit.dk

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞