Frisør Kliim fik en responsive hjemmeside

Udgivet d. 14. december 2015

Kliim Coiffures hjemmeside udviklede vi tilbage i 2012, som en af de første hjemmesider, der brugte vores eget I&D CMS.

Siden hjemmesiden blev lanceret er der sket meget inden for udviklingen på web. Over 50% søger deres information på mobilen, så nu er det vigtigere end nogensinde at have en mobil-tilpasset hjemmeside. Særskilte mobilsider er yt – nu er responsive design vejen frem.

Derfor bad Kliim os om at gøre deres side responsive og dermed imødekomme deres kunders søgevaner.

Opgaven her bestod i at tage de eksisterende elementer fra det originale design, som Kliim gerne ville beholde, og finde ud af hvordan elementerne kunne tilpasse sig skærmstørrelsen, når denne kom ned i telefonstørrelse.

Kliims forside på web

Den brede menu blev kollapset op i den efterhånden klassiske “folde-ud-menu”. Tekststørrelsen blev tilpasset mobilstørrelsen. Baggrundsbilledet blev desuden fjernet, da mobil-designet fyldte hele skærmens bredde – hvilket sparer på datamængden, der skal downloades.

Sidst men ikke mindst blev hjemmesidens prisliste tilpasset. Prislisten står i en tabel, som normalt ikke er mobilvenlige. Vi gjorde sådan, at tabelceller, der står ved siden af hinanden på web, nu knækker ned på næste linje på mobilen.

Kliim på mobilen

Hjemmesiden er nu fuldt ud mobiloptimeret. Ingen funktioner er fjernet, og hjemmesiden er fremtidssikret hvis Kliim Coiffure skulle finde på at tilføje nye undersider eller elementer.

Du kan selv se resultatet ved at besøge kliim.dk på din telefon.

Hvis du har en hjemmeside, du gerne vil have gjort mobilvenlig, så tag kontakt til os. Du kan sagtens beholde dit nuværende design. Vi sørger bare for, at det passer på de små skærme, så folk kan besøge din hjemmeside uanset hvor de er.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞