Fortæl borgerne om hvad der sker i din kommune med en oplevelses app

Udgivet d. 7. december 2020

Hvor er der naturområder?

Hvor er den nærmeste legeplads? 

Hvor er der løbe- og cykelruter? 

Hvad er der af koncerter, arrangementer og øvrige events?

Hvad er seneste nyt fra kommunen?

– Alt dette og mere kan dine borgere finde på oplevelses appen. 

Det kan være en rigtig god idé at overveje at få udviklet en oplevelses app til din kommune, som kan hjælpe borgerne med at finde frem til en masse oplevelser og aktiviteter, der er rundt omkring i kommunen. 

Hvorfor bør alle kommuner have en oplevelses app? 

Alle kommuner har en historie, som bør blive fortalt, og alle kommuner har noget, som bør opleves. Det kan være alt som udstillinger, koncerter, arrangementer, legepladser, løberuter, skove, foredrag, natursteder og mere. 

Med en oplevelses app kan borgerne bl.a. selv tilmelde sig arrangementer, og de kan også selv sætte et arrangement ind i kalenderen, så man kan give andre spændende og mindfulde oplevelser. Dette er enorm fordelagtigt for bl.a. foreninger og institutioner, da de har mulighed for gratis at få budskabet om dem ud til andre. 

Oplevelses app’en giver også mulighed for at give borgerne en masse informationer. F.eks. kan man læse om nyheder i kommunen eller finde de nærmeste hundeskove og løberuter på kortet. Appen er meget fordelagtig og behjælpelig for borgere, da den er med til at fortælle om hvad der sker i kommunen.

Oplevelses app’en er til alle

Appen er ikke kun til borgere i kommunen, men til alle, som ønsker at vide hvad der sker i jeres kommune. 

Ønsker man at sprede budskabet om sin kommune ud, så er app’en også rigtig god til markedsføring. Hvis man er på besøg hos en kommune, kan man med appen hurtigt og nemt finde en masse forskelligt, som kan opleves der. Måske har i en del turister, der kan gøre brug af appen. Det er også rigtig godt til at tiltrække nye borgere, som kan gå hen og blive potentielle tilflyttere. 

I&D Design og Web har bred erfaring inden for App udvikling

Hos I&D – Design og Web udvikler og designer vi unikke apps til alle slags brancher.

Vi har for nyligt udviklet og designet en app for Høje-Taastrup Kommune, der hedder “OplevHTK”. Appen har allerede fået stor succes. 

“Jeg synes, den er ret vellykket, fordi man kan være på farten, og så få lyst til et eller andet. I app’en kan man så se, hvor der sker noget, eller hvor der er noget natur.

Det har vi gjort for at synliggøre de mange oplevelser, der er i vores kommune. Med app’en bliver det let tilgængeligt at se, hvad der foregår, og det er en god mulighed for at holde sig opdateret” (Lokalavisen, Taastrup)
– Borgmester for Høje-Taastrup Kommune, Michael Ziegler. 

OplevHTK er udarbejdet i et skræddersyet design, og vi har bl.a. også udarbejdet et specialdesignet logo til denne app. Logoet tager udgangspunkt i kommunens byvåben. Appen har fire hovedkategorier: Nyheder, Events, Oplevelser og Aktiviteter. Hver kategori indeholder underkategorier, som gør det nemt for brugeren at finde rundt. App’en har også en kortfunktion, så man nemt kan finde vej til de mange oplevelser og aktiviteter.

Appen kan naturligvis hentes gratis på både App Store (iphone) og Google Play (Android). 

Skal vi også udvikle en app til din kommune?

Lad os tage en uforpligtende snak om din kommende oplevelses app. Vores app udvikler giver gode råd, og ser frem til at høre fra dig.

 
Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 43 71 25 25 eller på mail: iogd@iogd.dk. Du kan også læse mere om vores app udvikling på vores hjemmeside: iogd.dk. 

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞