Skrevet d. 18.01.2013

Vi er glade for at kunne vise jer to nye sider, som er lavet i vores eget I&D CMS -- hvilket betyder, at vores kunder har fået en skræddersyet hjemmeside, både udenpå og indeni, som de selv kan opdatere, uden abonnement.

Gladsaxe GymnasiumGladsaxe Gymnasium

Seneste skud på vores langvarige samarbejde med Gladsaxe Gymnasium har været en komplet redesign og programmering af gymnasiets hjemmeside.

I trit med det nye logo, vi har lavet, og gymnasiets nye designlinje, har vi designet en hjemmeside, der er frisk, lys og let at betjene. Sidens design er specielt tænkt til også at kunne bruges på tablets, f.eks. iPads, som er indgangskanal for mange elever og lærere.

Vi har også samarbejdet med gymnasiet for at gøre strukturen og menuen overskuelig, så det er let at finde hen til den information, man ønsker. Det har vi bl.a. gjort med de store fokusfelter på forsiden, såvel som et slideshow-modul, hvor gymnasiet kan fremhæve aktuelle begivenheder.

Besøg gymnasiets nye hjemmeside på gladgym.dk

Jordemoder MaiesJordemoder Maies

Privatpraktiserende jordemoder Henriette Madsen ville gerne have sin gamle hjemmeside lagt om i et nyt system, hvor hun selv kunne opdatere og administrere indholdet.

Vi tog hendes gamle design, friskede det lidt op grafisk og omprogrammerede siden i I&D CMS. Henriette fik et citat-modul, så hun kunne skrive glade citater ind fra tilfredse mødre, og et blog-modul, så hun kunne holde sin forside opdateret. Hun fik også et tilmeldingssystem til hendes fødselskurser og konsultationer.

Besøg jordemoder Maies' side på maies.dk

Vores CMS bliver godt modtaget af kunderne som et system, der er let at betjene -- og eftersom siderne er skræddersyede til lige deres behov, så kan systemet lige præcis dét, de har brug for, uden en masse fyld.

Vi bliver ved med at udvikle på I&D CMS og glæder os til at kunne fremvise endnu flere flotte hjemmesider i fremtiden.

Indlæser kommentarer...