En tur på Museumsmessen i Kolding

Udgivet d. 19. oktober 2015

Torsdag d. 13. november var vi på Museumsmessen i Kolding arrangeret af ODM.

Det overordnede mål var et ønske om at sikre yderligere netværk, faglig sparring og fælles referencer på tværs af hele den danske museumsverden.

Det var en fornøjelse at kunne præsentere vores spændende produkter over for de mange interesserede deltagere, som bestod af museumsinspektører, udstillingsansvarlige og projektledere.

Den gode stemning var helt i top og det var en kanon oplevelse at få lov til at høre om deltagernes faglige projekter, som vi kunne bygge videre på med nye og interessante løsninger.

Selvom at vi hos I&D leverer en stor pakke af løsninger, valgte vi denne gang at sætte fokus på QR-løsninger til skulpturer, bygningsværker og kunst generelt.

Et projekt som har været en stor succes for SkulpturGuide.dk i Høje-Taastrup.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil høre mere om vores løsninger og herunder kan du klikke på billederne for at se vores fine stand på messen.

   

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞