En moderne og tidssvarende hjemmeside til Erhvervsrådet i Høje-Taastrup

Udgivet d. 26. august 2016

Erhvervsrådet i Høje-Taastrups nye hjemmeside har fokus på to vigtige ting: At vise medlemmerne i foreningen frem, og at tiltrække nye medlemmer ved at fortælle hvad der sker i lokalområdet.

Erhvervsrådet vil gerne vise, at Høje-Taastrup er en spændende og dynamisk kommune at have virksomhed i.

Derfor har nyhederne fået en fremtræden tilstedeværelse på forsiden. Her fortæller Erhvervsrådet om nyt for både herboende virksomheder og dem, der måske overvejer at flytte hertil.

Der er også kommet en aktivitetskalender, der viser arrangementer, foredrag og andre events, der foregår i og omkring virksomhederne.

Erhvervsrådets nye hjemmeside

Erhvervsrådets medlemmer bliver også profileret. Hver måned udvælges et medlem som “Månedens Virksomhed”, som får en forsideplads med link til deres online profil.

Hvert medlem har en online profil i hjemmesidens medlemsdatabase, hvor besøgende kan læse mere om virksomhederne. Databasen er søgbar efter erhverv.

Selve hjemmesidens udseende har fået et bredt og indbydende design med store billeder og letlæselig tekst.

Besøg Erhvervsrådets nye hjemmeside på www.erhvervsraad.dk

At følge med tiden

Erhvervsrådet fik en ny hjemmeside for at holde sig på forkant med udviklingen. Det gode ved I&D CMS er, at vi kan tage elementer fra en gammel hjemmeside og forny/forbedre dele af den, så man ikke behøver at starte helt forfra.

Skal vi give din hjemmeside et kig? Vi kan hjælpe med at få den ind i den nye tidsalder. Også hvis den ikke er lavet i vores system. Kontakt os på formularen nederst på siden.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞