Skrevet d. 16.01.2020

Designprofil for GOLoan

GOLoan er en service for dig, som søger et lån og som gerne vil sammenligne lånetilbud. GOLoan er også en tjeneste for dig, som vil tjekke, om du kan få en lavere rente end den rente, du betaler på dine eksisterende lån. 

”Lad bankerne slås om dig”. Sådan markedsfører GOLoan sig. Det handler om at skille sig ud fra de mange spillere der findes på markedet. Derfor er det ekstra vigtigt at have en designprofil der skiller sig ud og bliver husket. 

I&D Design og Web har udarbejdet logo, logotype samt designlinje med designelementer og ikoner til web. Designet signalerer tillid, troværdighed og seriøsitet. Grundtonen fremstår samtidig afslappet. Farverne er valgt ud fra, at de skal være harmoniske samt være bløde og imødekommende.

Du kan få mere at vide om GOLoan på https://goloan.dk

Når vi går i gang med en designopgave, så sætter vi os sammen med kunden og finder frem til det der er vigtigst, så logo og designlinje afspejler virksomhedens værdier. Det handler samtidigt om at finde frem til stil og tone. Vi kommer herefter med forslag, som afstemmes med kunden. Næste fase er at justere og færdiggøre den endelige udformning. Vi slipper ikke opgaven før end kunden er 100% tilfreds. Designet er nu klar til at blive implementeret i de forskellige markedsføringselementer.

Skal vi også hjælpe dig med en ny designprofil for din virksomhed, så tag fat i Flemming Jørgensen på 40 75 95 25 eller fj@iogd.dk

 

 

Indlæser kommentarer...