Derfor skal du have en webshop i 2020

Udgivet d. 30. november 2020

Undersøgelser har vist, at flere og flere købere vælger webshops frem for fysiske butikker (finans.dk). Grunden til dette er, at man som køber finder det meget nemmere, sikkert og bekvemt.

Vi lever i en tid hvor Corona har sat sit præg, og derfor vælger mange mennesker naturligvis at undgå fysiske steder, hvor der er mange mennesker samlet. Ved at onlineshoppe, kan man roligt fra sin sofa bestille produkter, services eller ydelser, og få det leveret lige til døren. Man er kun et klik væk, og det er nemt, sikkert og komfortabelt. 

Ved at eje en webshop, har man mulighed for at nå ud til mange købere rundt omkring i landet eller verdenen, da man ikke behøver at bekymre sig om tilgængelighed. En webshop er nemlig online og afhænger ikke af lokation, så enhver person kan besøge din webshop når som helst, ved kun et klik. 

7 fordele ved at eje en webshop

 1. Flere foretrækker online shopping frem for fysiske butikker (især under Corona).
 2. Din webshop har døgnåbent, så du kan sælge 24/7.
 3. Du kan nå ud til en bredere kundekreds, da dine kunder kan handle uanset hvor i landet/verdenen de befinder sig.
 4. Du kan sende nyhedsbreve ud til dine kunder, som linker direkte til din webshop.
 5. Det er nemt at tilføje rabatkoder, tilbud og priser.
 6. Du kan nemt opdatere dine varer/ydelser/services.
 7. Du kan have et større udvalg på en webshop end i en fysisk butik.

Webshops supplerer fysiske butikker

Har du allerede en fysisk butik, så er det en rigtig god idé at overveje at supplere den med en webshop. Med en webshop vil du kunne få mere omsætning, end med kun din ene salgskanal.

Det er også en kæmpe fordel for dine kunder, som allerede kender din forretning og det du sælger.
Webshops kan være med til at øge din kundeloyalitet, da du kan have kontakt til dine kunder online fx ved at sende nyhedsbreve. Ved at sende nyhedsbreve til dine kunder, linker du ikke kun til din webshop, men giver dem også opdateringer og nyheder omkring dine varer/ydelser/services. Dette vil dine kunder helt klart værdsætte.

Undersøgelser har vist, at flere danskere, der har overvejet at foretage et køb af en vare i en butik, har besøgt den pågældende butiks hjemmeside, hvor de fleste specifikt har været inde på webshoppen (Dansk erhverv/Retail News). Derfor er det utrolig vigtigt, at din butik også er online.

Især i 2020 har der været en stor vækst på webshops, hvor over halvdelen af webshops havde vækst på mindst 50 % i forhold til samme periode sidste år (Dansk erhverv).  Så hvis du ikke allerede har en webshop, der supplerer din fysiske forretning, så skal du i gang nu.

Vælg et professionelt web bureau

Det kan være en udfordring at vælge det rigtige web bureau, når du skal have en webshop. Det er en stor beslutning, og det er vigtigt at du føler dig 100% sikker og tryg.  Det er nemt nok at finde en freelancer eller et billigt web bureau til at udvikle din webshop, men ofte lever de ikke op til en masse vigtige kriterier.

Det giver derfor bedre mening at få et dygtigt web bureau til at udvikle din webshop, frem for at vælge den billige løsning. Ved at vælge et professionelt og erfaringsfuldt web bureau, kan du være sikker på, at du får meget mere ud af det.

Her hos I&D Design og Web, har vi over 10 års erfaring i at udvikle og designe webshops. Vi er i konstant udvikling, hvilket betyder, at vi altid er opdateret på de nyeste trends og tendenser. Vi lever op til en masse kriterier som fx:

 • SEO: Vi har faglærte marketingmedarbejdere, der har stor erfaring i søgemaskineoptimering. Dette gør, at din webshop kan få en god placering på Google og dermed få flere besøgende.
 • Responsive: Vi sørger for, at din webshop er responsive, så den automatisk tilpasser sig alle typer og størrelser af skærme, browsere og systemer. Dette gør, at den står knivskarp på både computer, tablet og mobil. 
 • Brugervenlighed: Det skal være nemt for besøgende at navigere rundt og finde informationer på webshoppen. Jo mere brugervenlig ens webshop er, jo bedre indtryk får de besøgende.
  Skriver vi din tekst, så sørger vi for at inddrage elementer, der hjælper din webshop til at få en højere konveteringsprocent. Fx ved at skrive sælgende tekster, inddrage ”call to actions” og mere.
 • Flot og unikt design: Ikke to af vores webshops er ens. Vi går utrolig meget op i, at din webshop skiller sig ud fra dine konkurrenters. Vi udvikler webshops i lækre og moderne designs.

Så overvejer du at få dig en webshop? 2020 er året at komme i gang med din webshop på.

Vores webudvikler står klar til at hjælpe og give dig professionel rådgivning. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail iogd@iogd.dk eller på tlf. 43 71 25 25. Lad os tage en uforpligtende snak om din kommende webshop. Du kan også se et udsnit af nogle webshops, vi har udviklet eller læse mere på siden webshop.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞