Derfor bør du investere i SEO

Udgivet d. 20. november 2020

Vi kan ikke komme udenom, at synlighed og tilstedeværelse i online verdenen er vigtig i den digitale tidsalder. Søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, er et redskab, der hjælper dig med at opnå synlighed online, hvilket potentielt kan føre til at flere finder frem til din hjemmeside. 

Det kan være en stor beslutning at tage. Man skal virkelig overveje om man vil bruge penge på søgemaskineoptimering af ens hjemmeside, og hvad får man egentlig ud af det? Du har måske fået lavet en flot hjemmeside, men din hjemmeside er ikke særlig meget værd, hvis den ikke er synlig overfor dine nuværende og potentielle kunder. En ting er, at din hjemmeside er flot designet og nem at arbejde med. Noget andet er, at dine kunder skal kunne finde dig på f.eks. Google, når de søger efter dig eller dine ydelser.


Dette indlæg vil give dig en gennemgang af hvad SEO egentlig er, og hvorfor det på længere sigt kan være en god investering. 

Hvad er SEO?


Forestil dig dette – Du sidder en søndag aften hos din bedstemor, som bor på Østerbro. Du får pludselig lyst til en pizza og søger derfor “Pizzaria på Østerbro” på Google. Du klikker på et af de første søgeresultater, og kommer ind på en hjemmeside, hvor du så bestiller pizzaen. Du klikkede på netop det søgeresultat fordi det var et af de første pizzarier, der dukkede op på Google. Du endte så med at øge deres salg, ved at bestille en pizza. Det er SEO!

Dette eksempel er med til at vise, at det er sjældent at søgende klikker videre til side 2 på Google. Det betyder derfor, at hvis din virksomhed ikke ligger højt på side 1 på søgemaskinerne, går du glip af rigtig mange søgninger, som kunne have konverteret til et salg.

Søgemaskineoptimering indebærer målrettet optimering af ens hjemmeside med henblik på at opnå en høj placering på de forskellige online søgemaskiner, som fx. Google, Bing eller Yahoo. Her taler vi hovedsageligt om Google, da Googles søgemaskine er langt den mest anvendte, og bliver brugt til ca. 90% af alle online søgninger.

Med andre ord er SEO et værktøj, hvor man søgemaskineoptimerer hjemmesider. Ved at søgemaskineoptimere din hjemmeside på den rigtige måde, kan man give din hjemmeside en bedre placering på Google. På denne måde vil du få langt flere besøgende på hjemmesiden, og flere besøgende betyder flere henvendelser. 

Ved at søgemaskineoptimere en hjemmeside, kan man vende enhver lav-vækstende hjemmeside til en højt trafikeret online platform med mange daglige besøgende.

4 grunde til at du skal vælge SEO

  • Bedre og højere placering på Google 
  • Øget trafik på hjemmesiden
  • Synlighed i lang tid fremover
  • Naturlige, organiske resultater på Google har som regel højere troværdighed for brugerne, end de betalte.

Vælg et professionelt bureau 

Det kan være en udfordring at vælge det rigtige bureau, når det kommer til SEO.

Det er en stor beslutning, og det er vigtigt at du føler dig 100% sikker og tryg. Det er nemt nok at finde en billig freelancer til at søgemaskineoptimere din hjemmeside, men ofte lever de ikke op til en masse vigtige kriterier.

Det giver derfor bedre mening at få et dygtigt bureau, med erfaringen inden for SEO, til at hjælpe dig, frem for at vælge den billige løsning. Ved at vælge et professionelt og erfaringsfuldt bureau, kan du være sikker på, at du får meget mere ud af det.

Her hos I&D – Design og Web, har vi SEO-eksperter, der har kendskab og erfaring til de rette SEO-værktøjer, og som udarbejder en gratis SEO-rapport til dig før vi går i gang. Når vi udarbejder en SEO rapport, tager vi udgangspunkt i din hjemmeside og dit marked. Rapporten er med til at vise dig de huller, der er i din SEO, som afholder din hjemmeside fra at rangere på søgeord, som dine kunder/besøgende skal finde dig på. Vi udarbejder analyser, som bl.a. kan fortælle os hvad vi skal fokusere på ved din hjemmeside. Det kan være indhold, men også meget andet.

Lad os hjælpe dig

Vi kan konkludere at SEO er et effektivt og godt værktøj til at hjælpe din virksomhed med sin online tilstedeværelse, og at det klart er investeringen værd. Ved at vælge et professionelt bureau, som har styr på det, kan din virksomhed få en bedre placering på Google, hvilket er altafgørende i onlineverdenen. På denne måde vil du få langt flere besøgende på hjemmesiden, og dermed flere henvendelser som så kan konverteres til et salg eller møde.

Du kan læse mere og uddybende om SEO under siden SEO.

Vores medarbejdere arbejder hårdt for, at din virksomhed får succes online. Kontakt os i dag på tlf.: 43 71 25 25 eller mail: iogd@iogd.dk, og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞