Chalk Copenhagen: Pastelkridt fremstillet i naturskønne omgivelser

Udgivet d. 30. juni 2021

Chalk Copenhagen henvendte sig til os med deres gamle og meget mørke hjemmeside og vi har derfor i dette samarbejde udarbejdet en ny flot online butik til salg af deres håndlavede og bæredygtige pastelkridt til kunstnerbrug.

Vi lever i en tid hvor Corona har sat sit præg, og derfor vælger mange mennesker naturligvis at undgå fysiske steder, hvor der er mange mennesker samlet. Ved at onlineshoppe, kan man roligt fra sin sofa bestille produkter eller ydelser, og få det leveret lige til døren. Man er kun et klik væk, og det er nemt, sikkert og komfortabelt. 

Den nye webshop når ud til flere lande på flere sprog og fremhæver deres identitet og værdier omkring bæredygtighed og fremstilling af produkterne.

Den nye webshop hos Chalk Copenhagen

Chalk Copenhagen er en lille virksomhed drevet af passion for farver, kunst og miljøansvar. De fremstiller pastelkridt i hånden med kridt fra lokale brud og ugiftige pigmenter fra de områder i verden, hvor de smukkeste og naturlige farver forekommer.

Vi startede udviklingen af vores bæredygtige pastelkridt i 2019 og kunne i 2020 endelig begynde at tilbyde vores pastelkridt i kunstnerbutikker og museer rundt om i Danmark.

Vi arbejder hele tiden på nye bæredygtige og innovative løsninger og glæder os på en helt særlig måde, når vi får komplimenter for vores kridt. Det skyldes, at vi selv udvikler recepterne, blander og afstemmer farverne, ælter, ruller, tørrer, skærer og pakker kridtene for til slut at sende dem ud i verden til folk, der deler vores passion og glæde over kvalitet, farver og kreativitet.

Citat fra chalkcph.com
Værkstedet hos Chalk Copenhagen
Fremstilling af kridt hos Chalk Copenhagen
Fremstilling af kridtet

Ønsker du en webshop?

Har du en butik og ønsker at sælge døgnet rundt, så hør om mulighederne for at få en professionel webshop. Det er en god måde at supplere salget af varer. Dine kunder kan kigge på dit udvalg hjemmefra, som de kan bestille og få leveret.

Kontakt os på tlf. 43712525 eller send os en mail til iogd@iogd.dk og få en uforbindende drøftelse om mulighederne. 

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Skriv til os

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞