Business Basar 2019

Udgivet d. 20. september 2019

Torsdag den 26. september afholdes Business Basar for tredje år i træk – et netværksarrangement for aktører inden for erhvervsliv og arbejdsmarked. Arrangørerne er Høje-Taastrup Erhvervsforum, Hedehusene Erhvervsforening og Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice. Det foregår på Quality Hotel Høje Taastrup.

Til den første basar i 2017 blev der solgt 25 pladser. I 2018 nåede det op omkring 30 og i år har arrangørerne fået booket 42 pladser med en særdeles bred vifte af aktører inden for erhverv, organisationer, uddannelse og socialøkonomi. Nogle er med for tredje gang – andre har ikke været med før.

Programmet

Anne-Mette Felby, erhvervsservicechef i Høje-Taastrup Kommune, holder åbningstalen.
Derefter indtager Jens Broholt fra Leaderspeak scenen med et inspirerende indlæg om, hvordan man som leder får det bedste ud af de unge medarbejdere fra generation Y (millennials), som måske ikke er de nemmeste at lede. 
Jens overlader scenen til Michael Giroux-Drejer fra DISCnordic, som vil give eksempler på, hvordan du bruger værktøjet DiSC i din kommunikation med kunder og medarbejdere, bl.a. ved at kunne aflæse kropssprog og andre signaler. Det kan du bruge til at sikre, at du er ovenpå i situationen. Både Leaderspeak og DISCnordic har stande på Business Basar, så du efterfølgende kan gå gå i dialog med de to indledere.

Programmet kan ses på hjemmesiden businessbasar.dk.

Business Basar

Deltag som gæst

Du er velkommen til at kigge forbi uden at have booket et møde. Så kan du gå en tur rundt og få en snak med de mange udstillere. Som gæst deltager du gratis. Måske er du en mulig kunde eller måske finder du en virksomhed, hvor I begge ser perspektiv i at holde kontakten med henblik på et muligt samarbejde eller erfaringsudveksling.

Business Basar 2019 bliver første gang, at Høje-Taastrup Erhvervsforum og Taastrup Erhvervsforening uddeler deres fælles Erhvervspris Høje-Taastrup. Modtageren skal være en lokal virksomhed, som i særlig grad har gjort sig bemærket og fortjener et skulderklap. Se mere om prisen, og hvordan du kan indstille en kandidat.

Business Basar 2019
Torsdag den 26. september
Klokken 13.00 – 16.30
Quality Hotel Høje Taastrup

0 0 stem
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Book et uforpligtende møde!

Send en besked til os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

Overvejer du at få et nyt logo eller en ny virksomhedsprofil, så lad os finde en løsning der afspejler lige netop din virksomhed.

Måske skal din hjemmeside have et grafisk løft eller måske vil du gerne være mere synlig på Google.

Leder du efter en virksomhed, der kan udarbejde en webshop eller måske en kreativ app-løsning, så lad os tage en snak over en kop kaffe én af de nærmeste dage.