Business Basar 2017

Udgivet d. 17. august 2017

Vi har netop udgivet en ny hjemmeside til Business Basar 2017

 

Business Basar 2017 er arrangeret af Erhvervsrådet i Høje-Taastrup og Hedehusene Erhvervsforening i samarbejde med Terminalen Taastrup
Ideen er at give lokale virksomheder mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Mød andre lokale erhvervsdrivende til en snak om, hvordan I kan bruge hinanden. Hvem ved, måske bor din næste kunde, leverandør eller samarbejdspartner lige om hjørnet.

Programmet

Business Basar 2017 åbner dørene tirsdag d. 26. september kl. 15.30 og varer frem til kl. 19.30.
Det er tanken, at tiden skal bruges på dialogmøder mellem lokale erhvervsfolk, men der bliver også et par indslag fra scenen.

  • Kl. 15.45 holder borgmester Michael Ziegler, Høje-Taastrup Kommune, åbningstale.
  • kl. 16.00 til 18.30 er der lagt seks moduler á 15 minutter til dialogmøder mellem udstillere og gæster.
  • Kl. 17.00 kan du få et lynkursus af Marc Harpsøe, Taastrup Teater og Musikhus, som træner erhvervsledere i præsentationsteknik. 

Vil du med som gæst?

Som gæst kan du på forhånd, via BusinessBasar.dk, booke møder med de virksomheder og andre aktører, som har en stand på Business Basar 2017.

Der er afsat 15 minutter til hvert møde, så brug tiden effektiv. Når du klikker på et af virksomhederne på hjemmesiden, kan du læse nogle stikord om, hvad de enkelte udstillere tilbyder. Derfor kan du forberede dig på, hvad du gerne vil tale om. Husk også at have dit visitkort med.

Du er også velkommen til at kigge forbi uden at have booket møder. Så kan du gå en tur rundt og få en snak med de udstillere, som ikke er optagede. Eller tage en slapper og nyde en forfriskning og tapas i loungeområdet. Som gæst deltager du gratis.

Vil du med som udstiller?

Vil du med som udstiller, så kan du bestille en stand ved at udfylde formularen på BusinessBasar.dk

Som udstiller lejer du en standplads (bord og stole + skilt med firmanavn). Inkl. drikkevarer og tapas. Her kan gæster så enten booke et 15 minutters møde med dig eller droppe forbi og få en snak, hvis du er fri. 

Kom og mød os

Vi elsker glade kunder og samarbejder med mange spændende private og offentlige virksomheder – både rundt omkring i landet og helt lokalt her i Taastrup. Du kan derfor også møde os på Business Basaren 2017.

Tag fat i os, hvis du vil høre, hvad vi kan samarbejde om.


Book et møde med os på Business Basar 2017
Bemærk at der er begrænsede tidspunker.

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞