Skrevet d. 05.03.2018

Skiltebranchen skiftede for nylig navn til Skilt & Print Branchen. I den forbindelse moderniserede vi deres logo og udarbejdede en ny, moderne hjemmeside til dem.

Skilt & Print Branchen er måske et nyt navn, men foreningen har eksisteret i mange år.

Det er Skilt & Print Branchen, der fastsætter de officielle standarder for skiltearbejde, og via foreningen har medlemmerne adgang til juridisk bistand og et landsomspændende netværk af andre skiltemalere.

Med navneskiftet skulle foreningen bruge en modernisering af deres logo.

Det originale logo blev tegnet op igen og det nye navn blev tilføjet:

Skilt & Print - Fra gammelt til nyt logo

Vi designede også en ny hjemmeside til foreningen, der var moderne og tidssvarende.

Hjemmesiden har et nyhedsbrevsmodul, så foreningen let kan sende nyheder ud direkte til medlemmernes indbokse. Det er også blevet lettere at blive medlem af foreningen via en online tilmeldingsformular.

Skilt & Print hjemmeside

Hjemmesiden er desuden forsynet med et intranet, hvor foreningen og medlemmerne kan dele dokumenter via et internt filarkiv. Der er også interne nyheder kun for medlemmer.

Medlemmer kan altså logge ind på hjemmesiden og få flere fordele.

Vi ved, at der er meget administration forbundet med at drive en forening. Derfor er vi glade for at kunne hjælpe foreninger som Skilt & Print med at gøre deres daglige administration lettere og skære ned på papirarbejdet. Så kan de koncentrere sig om at gøre deres medlemmer glade.

Indlæser kommentarer...