Bliv skarpere til din B2B-kommunikation

Udgivet d. 2. maj 2016

Den 9. juni (bemærk ny dato) holder vi vores foreløbigt sidste gratis social-medie-rådgivningsmøde. Vi slutter af med at fortælle om hvordan du bruger sociale medier – primært LinkedIn – til at udvide din virksomhed og skaffe nye kunder.

Til at hjælpe os har vi gæste-rådgiver Martin Lund fra LinkedInsider, samt vores egen social-medie-konsulent, Troels Pleimert.

Om dette møde

De forrige tre gange har I hørt om hvordan man bruger sociale medier for at komme i kontakt med jeres kunder. Denne gang vender vi blikket den anden vej og kommer med guldkorn om hvordan I får mere gang i jeres forretning via LinkedIn.

Det sociale medie, der er bedst gearet til B2B-dialog, er LinkedIn. Derfor har vi inviteret Martin, som er LinkedIn-ekspert, til at komme og dele ud af sin viden om hvordan I bruger det til at skaffe møder, udvide jeres netværk af samarbejdspartnere, og endda snage lidt i hvad konkurrenterne går og laver.

Tilmeld dig gratis til mødet her

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞