Anna Anna sælger nu 24/7

Udgivet d. 13. marts 2019

Anna Anna sælger nu 24/7 med sin nye webshop

Kunderne elsker stadig at gå i en rigtig butik, og det ændrer sig nok aldrig. Men langt flere af os går på shopping-tur efter butikkerne er lukket. I&D Design og Web har netop udarbejdet en webshop til Anette Andersen som er indehaver af modebutikken Anna Anna. Fordelen ved at have en fysisk butik er, at kunderne kan komme ind i butikken og se, mærke og prøve tøjet samtidig med, at de kan opleve en super personlig service. Enten kan kunden købe i butikken eller sidde i ro og mag derhjemme og kigge videre på udvalget og herefter købe tøjet fra webshoppen.

Sandheden er, at der er langt flere fordele end ulemper ved at give kunderne en online købsmulighed. Sidste år blev der omsat for 129,3 mia. i danske netbutikker i 2018 (kilde: FDIH).

Der er rigtig mange fordele og muligheder ved også at have en webshop
– En webshop har altid åbent
– Samlet lagersystem
Rabatkoder, gavekort, VIP-klubber og nyhedsbreve
– Vælg mellem forsendelse eller afhentning
Få kunder ud over lokalområdet
Større synlighed via sociale medier
Skab netværk via webshoppen
– Sælg mere 24/7

Annette Andersen har taget en god beslutning og tænkt på hvordan Anna Anna allerede er blevet en del af fremtidens detailhandel.

Hvis din butik også skal udvides med en webshop, så tag fat i Helle Hviid på tlf. 43 71 25 25 og få en uforbindende drøftelse om mulighederne. 

0 0 stemmer
Bedømmelse
Følg
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Helle er klar til at hjælpe

Kontakt (CTA)

Send en uforpligtende besked og lad os sammen finde ud af hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeg sidder også klar ved telefonen på 43 71 25 25.

Helle Hviid
Kundechef hos I&D

Vi sender også et nyhedsbrev

Få vores blogindlæg sendt direkte til din indbakke. Så går du ikke glip af gode råd og seneste nyt om hvad vi går og laver. Du vil modtage en samlet mail per måned og vi lover at vi ikke sender dig spam. 🤞