Hvad kan integreres?

  • Automatisk overførsel af produkter og priser
  • Automatisk vedligeholdelse af solgte varer
  • Automatisk administration af rabatordninger
  • Du behøver kun opdatere ét sted

Vi specialiserer os i at udvikle webshops, der er nemme at vedligeholde og som sparer dig tid og penge.

Integration med regnskabssystemer

Er du træt af at skulle vedligeholde to forskellige priskataloger - et på din hjemmeside og en anden i dit regnskabssystem?

Mange webshop-systemer er en ø for sig selv. Varene skal oprettes to gange - både i regnskabssystemet og på webshoppen. Når en vare bliver solgt, skal virksomhedsejeren manuelt ind i regnsskabssystemet og markere den som solgt. Hvis prisen ændres, skal den ændres to steder. Og så videre ...

Det gør vi op med. Vi kan bygge en integreret løsning til dig, hvor webshoppen styrer regnskabssystemet - eller omvendt.

Hvordan fungerer det?

Webshop integreret med regnskabssystemVores I&D CMS kan kommunikere direkte med de største regnskabssystemer (Microsoft C5, Navision, e-conomic, m.fl.). Og alle vores webshops er skræddersyet til den individuelle kunde.

Det vil sige, at du bestemmer hvordan din løsning skal opføre sig.

  • Er du vant til at arbejde i regnskabssystemet? Så kan det automatisk opdatere webshoppen.
  • Vil du hellere arbejde med hjemmesiden og webshoppen fra samme kontrolpanel? Så kan webshoppens administration sættes op til at automatisk opdatere regnskabssystemet.

Spar tid og penge

Der er megen tid og mange penge at spare på ikke at skulle lave dobbeltarbejde. Kontakt os i dag og hør om hvordan vi kan gøre dit arbejdsliv lettere!

 

Nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at modtage vores nyhedsbrev?

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om grafisk design, hjemmesider, webshops, sociale medier, kampagner eller tryksager?

Skriv til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.