Det kan være ganske underholdende at kigge på alle de mange firmabiler, der kører rundt i trafikken.

Alle er dekoreret med logoer og slogans og i alle mulige farver. Håndværkerfirmaerne er ofte med sjove tegninger af mænd med hamre, murerskeer eller vandrør. Skorstensfejeren med stige og høj hat.

Så er der kaffebilerne, der er fuldt dekorerede med rygende varm kaffe og smukke kvinder fra 80'erne. Kloakfirmaerne er friske med et slogan der hedder: Der er penge i lortet. Og der er elektrikeren der hedder Skov, så navnet er naturligvis: Elskov.

Kort og godt handler det om at finde sin egen profil, som skal afspejle det, virksomheden står for.

Vi ser det som en spændende udfordring at finde lige præcis det unikke, der kendetegner den enkelte virksomhed, og at omsætte det i et logo, der skiller sig ud og som der bliver lagt mærke til.

Og så er det vigtigt at finde frem til den stil, der appellerer til virksomhedens målgruppe. Ring til os hvis du har brug for at vi kigger på dit nuværende logo eller skal have lavet et nyt.

...

Flemming Jørgensen

Flemming er I&D Design og Web's direktør og Art Director. Han står for både kundekontakt og for de kreative koncepter bag vores designs og produkter.

fj@iogd.dk

Del dette blogindlæg

Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Indlæser kommentarer...
 

Nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at modtage vores nyhedsbrev?

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om grafisk design, hjemmesider, webshops, sociale medier, kampagner eller tryksager?

Skriv til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.