08.08.2017 16:13
Har I nydt sommeren?

Vi gik på sommerferie med en masse spændende projekter i pipelinen.

Nu er vi tilbage på pinden og vi glæder os til at kunne vise hvad vi har på trapperne.

Læs indlæg
08.08.2017 15:52
Hillerød Forsynings nye stil

For næsten ti år siden lavede vi logo og design til Hillerød Forsyning. Det var en flot og stilren grafisk profil, som både forsyningen og deres kunder var godt tilfredse med.

Men tiderne skifter. For nylig blev vi bedt om at foretage en gennemgribende modernisering af deres stil og tone.

Læs indlæg
19.06.2017 09:32
SEO: Hvad du selv kan gøre

Du har din virksomhed. Du har din hjemmeside. Du har endda dine social medie profiler oppe at køre. Hvorfor ligger du så ikke nummer ét på Google?

Der er meget, du selv kan gøre for at forbedre din søgeplacering. Så inden du fyrer overskuddet af på SEO-konsulenter, kan du lige tjekke vores 7 gode råd:

Læs indlæg
06.06.2017 15:39
Taastrup ByMidte får ny hjemmeside

Styrkelse af markedsføringen i Taastrup ByMidte

Med udgangspunkt i at styrke detailhandlen i Taastrup Hovedgade, markedsfører Taastrup ByMidte sig i dag med en sprit ny hjemmeside.

I&D Design og Web har netop designet og programmeret en spændende ny hjemmeside med større annoncer med gode tilbud, store billeder som viser alle de mange aktiviteter der foregår i ByMidten samt fortæller om interessante nyheder. Du kan naturligvis se hjemmesiden på både PC, tablet og på mobilen.

Læs indlæg
02.06.2017 17:42
VIVI med nyt friskt look

Endnu en spændende designopgave

I&D har netop fornyet VIVIs grafiske profil. Butikken har fået et nyt, enkelt og let genkendeligt logo samt en ny hjemmeside i I&D CMS, der er tilpasset tablets og smartphones. Noget som flere og flere kunder efterlyser. Vi har desuden fornyet butiksfacaden med ny baldakin-indækning og nye skilte med ledlys.

Læs indlæg
16.05.2017 16:37
Godt nyt for kajakfolket

I samarbejde med Kajakkaj.dk har vi netop færdiggjort en portal for køb og salg af alt indenfor kajakområdet; Kajakker og alt tænkeligt udstyr.
Kajakkaj.dk har brugerne nemlig mulighed for selv at oprette annoncer til køb og salg af kajakker, udstyr m.m.

Der er masser af forskellige kajaksider på nettet – men ingen samler det hele ét sted for kajakfolket – derfor er Kajakkaj.dk kommet til live.

Læs indlæg
06.02.2017 10:01
Mangfoldighed i firmaprofiler i fart

Det kan være ganske underholdende at kigge på alle de mange firmabiler, der kører rundt i trafikken.

Alle er dekoreret med logoer og slogans og i alle mulige farver. Håndværkerfirmaerne er ofte med sjove tegninger af mænd med hamre, murerskeer eller vandrør. Skorstensfejeren med stige og høj hat.

Læs indlæg
31.01.2017 15:44
Malerfagets Faglige Fællesudvalgs nye hjemmeside letter arbejdet

MFFU havde et ønske om at digitalisere deres proces og gøre deres visuelle indtryk mere indbydende. De henvendte sig til os for at føre deres ønsker ud i livet.

Ud over de specialudviklede funktioner, som vi kommer ind på om lidt, er hjemmesiden forsynet med et nyt og luftigt design. Navigationen er enkel og overskuelig, og der er rigeligt med billedmateriale til at give øjet hvilerum.

Læs indlæg
22.12.2016 14:12
Vi ses i 2017!

Vi holder lukket mellem jul og nytår, men vi er stærkt tilbage i det nye år.

Hvis du har akut brug for at tage fat i os mellem jul og nytår, svarer vi stadig på mails sendt til iogd@iogd.dk.

Første arbejdsdag i det nye år er den 2. januar 2017. Vi glæder os til at tage hul på et nyt år med godt design, ny teknologi og spændende udfordringer.

Læs indlæg
14.12.2016 10:42
Hvor meget frihed vil du have når du redigerer din side?

Normalt når vi laver en hjemmeside, foruddefinerer vi så meget som muligt: overskrifter, tekstfarver, placering af layoutelementer, osv. - alt sidder på plads når siden overdrages.

De fleste gider nemlig ikke sidde og bakse med den slags. De vil bare gerne have noget, der virker, og det leverer vi. Men andre vil have lidt mere frihed til selv at bestemme.

Læs indlæg
 

Nyhedsbrev

Kunne du tænke dig at modtage vores nyhedsbrev?

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om grafisk design, hjemmesider, webshops, sociale medier, kampagner eller tryksager?

Skriv til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.